loading...

وبلاگ آموزشی برای معرفی منبع های مختلف

بازدید : 19
سه شنبه 5 بهمن 1400 زمان : 17:03

اکثر کسانی که با پروسه های ساخت و ساز انواع بناها در شهرهای مختلف سر و کار دارند، به طور حتم می دانند که اطلاع از قوانین و مقررات مربوط به شهرداری و اصول آن، کار چندان ساده ای نیست. از طرفی، این افراد مایلند تا در کوتاه ترین زمان ممکن، پروژه های ساخت و ساز خود را در مقیاس های کوچک و بزرگ، جلو ببرند. ولی هر کدام از این پروژه های ساخت و ساز، به نوعی می باید تا از اصول و قوانین شهرداری و شهرسازی مختص به خود پیروی کند. در این بین، قوانین و ضوابط مربوط به این پروسه ها، توسط کارشناسان و وکلای مربوطه می تواند به صورت جامع و حرفه ای در اختیار دیگر افراد قرار بگیرد. یکی از این مفاد و قوانین، وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری نام دارد. به علت اهمیت این مورد، قصد داریم تا با وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری بیشتر آشنا شده و سپس در خصوص فعالیت ها و وظایف آن، توضیحاتی ارائه دهیم.

آشنایی با وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری، شخصی است که می تواند ضمن برخورداری از دانش و تجربه قابل توجه در خصوص امور املاک، به مالکین مشاوره های تخصصی ارائه کرده و در زمینه های مربوطه، از حقوق آن ها نیز دفاع کند. یک وکیل پایه یک دادگستری محسوب می شود.

از آنجایی که ساخت و سازها در شهرهای مختلف کشورمان افزایش یافته، به همان میزان نیز تخلفات بیشتر شده است. البته هر چند که در خصوص ساخت و سازها در بخش های مختلف شهرها و حومه و عملیات عمرانی و ساختمانی، قوانین جدیدی وضع شده که این قوانین هر روز هم به روز می شوند، اما باز هم در زمینه های مورد بحث، تخلفات گوناگونی را شاهد هستیم. در اینجا، وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری یا همان وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، نقشی پر رنگ و حیاتی ایفا می کند.

البته در اینجا باید به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری هم اشاره شود که با در نظر گرفتن این ماده و قوانین آن، کلیه امور ساخت و ساز و اصولاً ساختن هر بنایی در شهر، می باید تا با مجوز شهرداری آن منطقه و کسب پروانه صورت گیرد. بدیهی است که تخلفاتی که در این زمینه اتفاق می افتد، توسط وکیل، پیگیری خواهد شد تا این وکیل برای کسانی که از قوانین اطلاعات کمی دارند، کمک رسان باشد.

شایان توجه است که این ماده و کمیسیون، تنها برای کسانیکه در داخل شهر به ساخت و ساز می پردازند، اختصاص داشته و موارد خارج از شهر را در بر نمی گیرد. ضمن اینکه وکیل ماده ۱۰۰ شهرداری، فعالیتی جدا از شهرداری های هر منطقه دارد. در خصوص هر گونه مشاوره و راهنمایی و کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مجموعه تهران مدافع تماس گرفته و از مشاوره وکلای آن بهره مند شوید. مجموعه تهران مدافع، در خصوص مشاوره رایگان حقوقی و ملاقات حضوری با وکیل متخصص، یاری رسان شما خواهند بود.

منبع: https://tehranmodafe.com/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%a7%d8%af%d9%87-100-%d8%b4%d9%87%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

بازدید : 20
سه شنبه 5 بهمن 1400 زمان : 17:02

یکی از مواردی که حضور وکیل دیوان عدالت اداری را در دعاوی مرتبط با دیوان ضروری می کند تشخیص صلاحیت دیوان است درج عبارت تصمیمات و اقدامات مقامات دولتی که در ماده ۱۱ قانون دیوان عدالت اداری درج شده است نکته ای بسیار مهم در تشخیص صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد و موجب خروج.
موضوعی بسیاری از دعاوی مرتبط با ادارات و سازمان ها از حدود صلاحیت دیوان می می باشد که یک وکیل متخصص در حوزه ی دیوان عدالت اداری می تواند با بررسی اولیه مدارک تشخیص دهد که آیا امکان مراجعه به دیوان برای موکل وجود دارد یا خیر؟

مقرره قانونی موجود در بند دوم ماده ۱۱ قانون دیوان عدالت اداری یکی دیگر از موارد مهم در تشخیص صلاحیت دیوان عدالت اداری در موضوعات است چرا که این مقرره مطلق آرای صادره از مراجع اختصاصی اداری را در صلاحیت دیوان عدالت اداری قرار داده است لکن باید توجه داشت که شکایت از آرای کمیسیون های اختصاصی اداری صرفا از جهت نقض مقررات مربوطه در صلاحیت دیوان عدالت اداری است و اشاره دقیق و صریح به مقررات مورد نقض ضرورت دارد و وکیل دیوان عدالت اداری با توجه به اشراف مناسب به قوانین و مقرراتی که نوعا در این گونه مراجع مورد رعایت قرار نمی گیرد می تواند کمک شایانی موکلین خود در جهت طرح صحیح دعوا انجام دهد.

آیین رسیدگی خاص دیوان عدالت اداری

مقررات رسیدگی در دیوان عدالت تابع آیین دادرسی خاصی است که در قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری به آن پرداخته شده است و در بسیاری از موارد اشراف به این مقررات توسط یک وکیل متخصص در این حوزه می تواند به موکل در جهت احقاق حقوق خود به نحو احسن کمک شایانی نماید .مواعد رسیدگی ،مهلت های ارائه پاسخ از طرف ادارات و سازمان ها و نهاد های طرف شکایت که همگی در قانون مربوطه مورد تصریح قرار گرفته در صورتی که از طرف وکیل شاکی به نحو صحیح رعایت گردد می تواند به شاکی در دست یابی به حقوق خود کمک شایانی نماید.
نکته ی دیگر که در حوزه ی رسیدگی اهمیت دارد و مربوط به قبل از طرح موضوع در دیوان عدالت اداری می باشد رعایت مقررات آیین دادرسی خاص در مراجع خاص اداری است که در برخی موارد توسط این مراجع مراعات نمی شود و بنابراین موضوع قابل طرح در دیوان عدالت اداری می باشد بررسی رعایت و یا عدم رعایت این موارد از دیگر موضوعاتی است که یک وکیل با تبحر در حوزه ی این حوزه با توجه به کثرت پرونده های به انجام رسیده در حوزه های اداری می تواند رعایت و یا عدم رعایت آن را تشخیص داده و در صورت عدم رعایت نسبت به طرح دعوا به جهت عدم رعایت آن در دیوان عدالت اداری اقدام کند

منبع: https://tehranmodafe.com/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%af%d8%a7%d9%84%d8%aa-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/

بازدید : 20
سه شنبه 5 بهمن 1400 زمان : 17:00

طلاق به دو صورت کلی میتواند باشد: یا با رضایت دو طرف است که به آن طلاق توافقی گفته میشود. و یا یکی از طرفین تمایل به طلاق و جدایی دارد ولی دیگری رضایت ندارد. در این حالت یا طلاق به اراده مرد است و یا طلاق به درخواست زن میباشد. طلاق به هر شیوه ای که باشد دارای مراحل متفاوتی است. از آنجایی که رایج ترین نوع طلاق به دلیل راحتی و کم دردسر بودن، طلاق توافقی است، تصمیم گرفتیم در مورد مراحل طلاق توافقی توضیحاتی ارائه دهیم.

مراحل طلاق توافقی

در ابتدا لازم است بدانید که مراحل طلاق توافقی در صورتی که زوجین مستقلاً قصد انجام آن را داشته باشند کاملاً با حالتی که از وکیل برای طلاق توافقی استفاده کنند با هم متفاوت است.

چنانچه زوجین شخصاً کلیه کارها را انجام دهند مراحل کار طولانی تر خواهد بود. هم به دلیل اجباری بودن شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی که در ادامه به تفصیل توضیح خواهیم داد و هم به این سبب که افراد غالباً به رویه کارها تسلط و آشنایی کافی ندارند و بعضاً در وسط راه دچار سردرگمی میشوند.

مراحل طلاق توافقی با وکیل

مرحله اول (انجام توافقات بین زوجین)

برای درخواست طلاق توافقی، در ابتدا زوجین باید در مورد کلیه حقوق مالی خانم از قبیل: مهریه، نفقه، اجرت المثل و همچنین مسائل غیر مالی مثل حضانت فرزندان مشترک به تفاهم و توافق کامل با یکدیگر برسند. لازم نیست این توافقات به صورت کتبی باشد. همین که به صورت شفاهی بین زوجین توافق حاصل شود کافی است.

مرحله دوم (تنها یک بار مراجعه زوجین به دفتر وکیل)

بعد از انجام توافقات، تنها کافی است یک بار با مدارک شناسایی خود به دفتر وکیل مراجعه کنید. در همین یک جلسه ضمن تحویل مدارک، کلیه توافقات فی ما بین را به وکیل اعلام میکنید و وکیل هم تمام موارد را صورتلجسه میکند. بعد از آن دیگر نیازی به حضور زوجین در هیچ یک از مراحل نخواهد بود. وکیل کلیه کارها را بدون حضور زوجین انجام خواهد داد.

نکته: لازم به ذکر است از آنجایی که برخی از شعب دادگاه خانواده، صدور رای قطعی (گواهی عدم امکان سازش) را منوط به ارائه آزمایش عدم بارداری خانم میکنند، فقط یک بار خانم جهت انجام آزمایش باید به آزمایشگاه مستقر در دادگاه مراجعه نماید. البته همانطور که بیان شد برخی از شعب این حساسیت را دارند.

نکات مهم در مراحل طلاق توافقی با وکیل

۱) زوجین جهت انجام مراحل طلاق توافقی لازم است که هر کدام یک وکیل داشته باشند. یعنی خانم و آقا باید هر کدام یک وکیل به طور مجزا داشته باشند. (یک وکیل نمیتواند وکالت هر دو نفر را به طور همزمان بپذیرد.)

۲) انجام مراحل طلاق توافقی با وکیل در گروه حقوقی دادور به طور تقریبی حدود یک هفته الی ۲۰ روز کاری زمان میبرد. برای اطلاعات بیشتر به مقاله مدت زمان طلاق توافقی مراجعه کنید.

۳) در صورتی که خانم از همسر خود وکالت در طلاق (حق طلاق) داشته باشد، استفاده از حداقل یک وکیل دادگستری برای انجام مراحل طلاق توافقی الزامی است.

۴) هزینه دو وکیل دادگستری با احتساب همه هزینه ها تا رای دادگاه ۶ میلیون تومان است.

۵) وکیل دادگستری بعد از قبول وکالت، اقدام به ثبت دادخواست و طی مراحل قانونی تا صدور دادنامه قطعی (رای طلاق) از دادگاه خانواده مینماید. بنابراین تعهد وکیل با شرایط ذکر شده (حق الوکاله ۶ میلیون تومان برای دو وکیل) تا تسلیم رای نهایی به زوجین است. این رای میبایست در دفتر رسمی طلاق طی ۳ ماه ثبت گردد. زن و شوهر میتوانند ثبت طلاق در دفترخانه را نیز به وکیل محول نمایند. که این موضوع هزینه جداگانه خواهد داشت.

مراحل طلاق توافقی بدون وکیل

مرحله اول (جلسات مشاوره اجباری)

در اولین مرحله از مراحل طلاق توافقی، زوجین باید به سامانه تصمیم طلاق به نشانی zaman.behzisti.net مراجعه کنند. این سامانه برای دریافت نوبت مشاوره بهزیستی میباشد. شرکت زوجین در حداقل ۵ جلسه مشاوره الزامی است. بعد از این جلسات مشاوره در صورتی که طرفین همچنان اصرار به طلاق داشته باشند، از طرف بهزیستی نامه ای که به گواهی عدم انصراف از طلاق معروف است برای آنها صادر میشود.

نکته: لازم نیست که زوجین حتماً با یکدیگر به جلسات مشاوره مراجعه کنند. میتوانند به صورت جداگانه هم در جلسات حاضر شوند. فقط نکته حائز اهمیت این است که زوجین چه با هم و چه به صورت جداگانه باید حداقل در ۵ جلسه مشاوره شرکت نمایند.

منبع: https://daadvar.com/%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%81%d9%82%db%8c/

بازدید : 21
سه شنبه 5 بهمن 1400 زمان : 16:58

انحصار وراثت چیست؟

اگر شخصی فوت کند و اموالی از خود باقی گذاشته باشد، وراث جهت فروش مال موروثی و یا تقسیم آن در ابتدا باید از لحاظ قانونی ثابت کنند که جزو ورثه متوفی هستند. به گواهی که در آن اسامی وراث متوفی به همراه میزان سهم الارث هریک از آنان مشخص میشود گواهی انحصار وراثت میگویند.

انحصار وراثت چیست

آیا انحصار وراثت اجباری است؟

اگر متوفی مالی نداشته باشد و هیچ یک از ورثه هم نیازی نداشته باشند که در اداره یا ارگانی دولتی یا غیر دولتی خود را جزو ورثه متوفی معرفی کنند اخذ گواهی انحصار وراثت به هیچ عنوان لازم نیست.

اما در صورتی که متوفی مالی از خود بر جای گذاشته باشد داشتن گواهی انحصار وراثت نامحدود جهت فروش مال یا تقسیم آن برای ورثه الزامی است.

همچنین در صورتی که متوفی مالی نداشته باشد و وراث لازم داشته باشند که در یکی از ادارات دولتی یا غیر دولتی خود را یکی از ورثه متوفی معرفی نمایند لازم است که گواهی انحصار وراثت محدود را اخذ کنند.

گواهی انحصار وراثت را از کجا بگیریم؟

برای دریافت گواهی حصر وراثت باید به شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی مراجعه کنید.

وکیل انحصار وراثت محدود و نامحدود

جهت اخذ انحصار ورثه محدود و نامحدود میتوانید از خدمات یک وکیل انحصار وراثت متخصص استفاده نمایید.

وکیل انحصار وراثت متخصص در امور حسبی به کلیه مراحل صدور گواهی حصر وراثت آگاهی کامل دارد و میتواند از سردرگمی شما جلوگیری کند.

گروه حقوقی دادور با سالها تجربه در امور حسبی و انجام پرونده های متعدد در زمینه حصر وراثت آماده ارائه خدمات میباشد. جهت ارتباط با وکیل انحصار وراثت میتوانید با شماره های درج شده در پایین صفحه تماس بگیرید. همچنین در صورت تمایل میتوانید به صورت آنلاین از طریق واتساپ سوال خود را از وکیل انحصار وراثت گروه حقوقی دادور بپرسید.

در گروه حقوقی دادور، مشاوه حقوقی با وکیل انحصار وراثت متخصص در امور حسبی کاملاً به صورت رایگان انجام میشود.

هزینه وکیل برای انحصار وراثت در سال ۱۴۰۰

حق الوکاله به انضمام هزینه دادرسی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان میباشد. در صورتی که استشهادیه محضری را تهیه نکرده باشید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان بابت خدمات مربوط به دفترخانه به حق الوکاله اضافه میگردد. بنابراین کل هزینه های انحصار وراثت در صورت نداشتن استشهادیه محضری سه میلیون و ششصد هزار تومان است. که نیمی از آن ابتدا و نیمی از آن پایان کار دریافت خواهد شد. هیچ گونه هزینه جانبی دیگری دریافت نخواهد شد.

وکیل خوب برای انحصار وراثت

در حقیقت وکیل خوب برای انحصار وراثت، وکیل دادگستری است که به کلیه قوانین امور حسبی و مالیات بر ارث و کلاً هر آنچه به حصر وراثت مربوط است آگاهی کامل داشته باشد.

انحصار وراثت چه مدت زمان میبرد؟

در صورتی که وکیل انحصار وراثت گروه حقوقی دادور کارها را انجام دهد، برای گواهی انحصار وراثت محدود حدود ۱۰ روز کاری و برای گواهی حصر ورثه نامحدود حدوداً ۴۰ روز کاری زمان لازم است. ولی در صورتی که شخصاً قصد انجام مراحل را داشته باشید ممکن است زمان بیشتری را برای انجام کلیه مراحل طی نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به مطلب انحصار وراثت چقدر طول میکشد مراجعه نمایید.

اگر برخی از وراث حاضر به همکاری نباشند چه میشود؟

در صورتی که یکی یا چند نفر از ورثه حاضر به ارائه مدارک خود جهت دریافت گواهی نیستند اصلاً نگران نباشید. انحصار وراثت حتی به درخواست یکی از ورثه هم قابل دریافت میباشد. هویت کلیه وراث قابل استعلام از طریق اداره ثبت احوال میباشد. توجه داشته باشید در این حالت برای سریع تر انجام شدن مراحل و جلوگیری از سردرگمی و اتلاف وقت و هزینه بهتر است حتماً از کمک یک وکیل انحصار وراثت کمک بگیرید.

منبع: https://daadvar.com/%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%ad%d8%b5%d8%a7%d8%b1-%d9%88%d8%b1%d8%a7%d8%ab%d8%aa/

بازدید : 16
سه شنبه 5 بهمن 1400 زمان : 16:53

برای انحصار وراثت در اسلامشهر از کجا شروع کنم؟

در اینجا مراحل کامل قانونی انحصار وراثت در اسلامشهر را از صفر تا صد توضیح میدهیم. ولی این مراحل که در ادامه خواهیم گفت برای راهنمایی آن دسته از شهروندانی است که میخواهند شخصاً امور مربوط به انحصار وراثت در اسلامشهر را انجام دهند. ولی اگر قصد دارید از خدمات حقوقی وکیل انحصار وراثت اسلامشهر بهره بگیرید، کافیست:

۱) یک پیام واتساپی ارسال کنید و یا تماس بگیرید.

۲) وقت بگیرید و به دفتر وکالت دادور در اسلامشهر مراجعه کنید.

۳) بعد از انجام کار توسط وکیل انحصار وراثت در اسلامشهر، گواهی انحصار وراثت را از ما تحویل بگیرید.

حق الوکاله وکیل برای انحصار وراثت چقدر است؟

هزینه وکیل انحصار وراثت اسلامشهر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. در صورتی که استشهادیه محضری را تهیه نکرده باشید، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان هم هزینه اضافی بابت دفترخانه و خدمات مراجعه به دفترخانه توسط وکیل به هزینه ها افزوده میشود. هیچ هزینه اضافی و جانبی دیگری دریافت نمیگردد.

انحصار وراثت در اسلامشهر چقدر زمان میبرد؟

ارائه زمان قطعی ممکن نیست ولی دریافت انحصار وراثت نامحدود در اسلامشهر حدود ۴۰ روز کاری توسط وکلای دادور زمان میبرد

مراحل انحصار وراثت در اسلامشهر اول تا آخر چگونه است؟

برگه انحصار وراثت یا گواهی انحصار وراثت برگه ای است که از شورای حل اختلاف صادر میشود و نشان دهنده نام وراث و میزان سهم ورثه نسبت به ماترک (اموال باقیمانده از متوفی) است.

منبع : وکیل انحصار وراثت اسلامشهر

بازدید : 26
شنبه 2 بهمن 1400 زمان : 10:41

مجموعه دادور با داشتن تعداد کثیری از پرونده های موفق در زمینه های مختلف حقوقی و کیفری و با همکاری وکلای مجرب و پایه یک دادگستری کارنامه درخشانی از خود ارائه داده است. لذا با مراجعه و طرح مسأله، ضمن دریافت مشاوره صحیح و علمی در این مجموعه، راهکارهای متعدد فنی و عملی مسأله حقوقی خود را دریافت خواهید کرد.

  1. دقت و نکته سنجی در انجام کار

  2. کار را به کاردان بسپاریم

  3. سرعت انجام کار

  4. شفافیت و صداقت

  5. استفاده از خرد جمعی

مرکز مجموعه دادور بر روی پرونده های تخصصی و تبحر اعضای مجموعه دادور بر روی دعاوی تخصصی ملکی است؛ وکلای ما در زمینه های مربوط به شهرداری ها، دیوان عدالت اداری، زمین شهری، سرقفلی، داوری، قراردادهای مشارکت در ساخت، منابع طبیعی و دعاوی مشابه خبره اند.

منبع گروه وکلای دادور

بازدید : 27
شنبه 2 بهمن 1400 زمان : 10:38

در صورت مراجعه به وکیل طلاق توافقی، وکیل اولین سوالی که از طرفین میپرسد این است که بر سر مسائل زندگی مشترک خود به توافق رسیده اند یا خیر؟ زوجین حتماً قبل از مراجعه به وکیل باید نسبت به مسائل زیر به توافق و تفاهم کامل برسند:

1) مهریه خانم:

از جمله مواردی که لازم است زوجین قبل از طلاق توافقی نسبت به حل و فصل آن مبادرت نمایند، مسئله مهریه خانم است. اینکه خانم تصمیم دارد مهریه را کلاً ببخشد و یا به صورت کامل دریافت کند. و یا اینکه تصمیم دارد بخشی را دریافت و بخش دیگری را بذل نماید. اصولاً در طلاق توافقی اینگونه است که خانم برای طلاق حداقل بخشی از مهریه خود را میبخشد. ولی این امر ضروری نیست و ممکن است زوجین چیزی غیر از این توافق نمایند.

نکته حائز اهمیت این است که دادگاه ها در طلاق توافقی، هر آنچه زوجین توافق کنند همان را ملاک و معیار خود قرار میدهند.

2) نفقه زوجه:

مسئله دیگری که زوجین باید نسبت به آن توافق کامل داشته باشند نفقه زوجه میباشد. نفقه به نیازهای متعارف خانم که باید توسط آقا تامین شود گفته میشود. در طلاق توافقی باید مشخص شود که نفقه زوجه توسط شوهر پرداخت شده و یا خانم نسبت به آن ادعایی ندارد.

3) اجرت المثل ایام زوجیت:

در قانون ایران که از شرع اقتباس شده خانم وظیفه ای در انجام کارهای منزل و نگهداری از فرزندان ندارد. و برای کارهایی که در منزل انجام میدهد و یا نگهداری از فرزندان میتواند از شوهر خود مطالبه مزد و یا همان اجرت المثل نماید. بنابراین این مورد هم از جمله مواردی است که لازم است زوجین نسبت به پرداخت یا عدم پرداخت آن توافق کامل داشته باشند.

4) جهیزیه:

در طلاق توافقی باید مشخص باشد که خانم جهیزیه خود را به صورت کامل در اختیار دارد و یا نسبت به آن ادعایی ندارد.

5) حضانت فرزندان مشترک:

در قانون ایران، حضانت فرزندان تا سن 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن 15 سالگی برای پسر و 9 سالگی برای دختر با پدر است. بعد از این سنین، فرزندان خودشان تصمیم میگیرند با چه کسی زندگی کنند. ولی در طلاق توافقی، زوجین میتوانند بر خلاف این موضوع توافق کنند. یعنی میتوانند توافق کنند که مثلاً در هر سنی حضانت فرزند با پدر یا مادر باشد.

6) نفقه فزرندان:

نفقه فزرند در هر سنی با پدر است. در صورتی که پدر از پرداخت نفقه فرزند امتناع کند مجازات حبس برای او در نظر گرفته میشود. ولی در طلاق توافقی، زوجین میتوانند چیزی جز این توافق کنند. یعنی مثلاً توافق کنند که نفقه فرزند با مادر باشد.

منبع: https://daadvar.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%88%da%a9%db%8c%d9%84-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%81%d9%82%db%8c/

بازدید : 68
دوشنبه 5 مهر 1400 زمان : 22:06

برای ارتباط آنلاین فوری با وکیل میتوانید:

از طریق فرم انتهای این صفحه سوال خود را مطرح کنید و فوراً پاسخ خود را دریافت کنید.

مشاوره آنلاین حقوقی

از طریق واتساپ شماره تلفن ۰۹۱۰۶۸۶۸۹۶۷ درخواست مشاوره بدهید و در صورت آنلاین بودن وکیل و قبول درخواست مشاوره حقوقی آنلاین و چت یا تماس تصویری و با شماره گیری تلفن مذکور با ارتباط مستقیم به وکیل و مشاوره حقوقی وصل و مشاوره تخصصی بگیرید.

تلفن مشاوره حقوقی

شماره مشاوره حقوقی رایگان که ۲۰ خط ویژه می باشد ۰۲۱۹۱۰۰۱۳۱۲ و به صورت ۲۴ ساعته رایگان در اختیار شما می باشد.

مزایای بهره گیری از مشاوره حقوقی رایگان در تهران مدافع
مشاوره رایگان با وکیل متخصص
مشاوره به صورت آنلاین
امکان ارسال مدارک در واتساپ و دریافت اطلاعات
صرفه جویی در هزینه و زمان
پشتیبانی ۲۴ ساعته مشاوران ما بعد از پاسخگویی

منبع : وکیل آنلاین چت رایگان

بازدید : 28
دوشنبه 5 مهر 1400 زمان : 22:00

انواع چک کدام ها هستند و کاربرد هر یک در بازار چیست؟ چه موقع می توان چک را برگشت زد و برای حل مشکلات چک برگشتی چه باید کرد؟ اگر فردی برای سوء استفاده اقدام به جعل چک کرده و آن را دستکاری نماید، چگونه می توان برای شکایت اقدام نموده و حق خود را گرفت؟ تمام این سوالات و هزاران سوال دیگر همگی ذهن مخاطبین را درباره چک و چک برگشتی به خود مشغول نموده اند. وکیل چک کسی است که پاسخ تمام ای سوالات را در ذهن خود داشته وبا بررسی جزئیات پرونده شما می تواند راه حل های منطقی برای حل آنها ارائه نماید. با توجه به اینکه مسائل مربوط به چک معمولا مسائل مالی سنگینی هستند، از این رو لازم است تا حتما در چنین مواقعی از خدمات وکیل متخصص چک کمک بگیرید تا در مسیر دچار اشتباه نگردید.

استفاده از خدمات مشاوره برای مواردی مانند مسائل مربوط به چک برگشتی حتی نسبت به سایر موارد حقوقی می تواند اهمیت چند برابری داشته باشد. خیلی از کاربران به دلیل ناآگاهی نسبت به این مسائل نمی توانند حق و حقوق خود را دریافت نمایند. البته به دلیل پیچیده بودن مسائل حقوقی درباره چک و چک برگشتی چنین امری خیلی هم امر بعیدی نیست. اما عدم استفاده از خدمات وکیل چک معضلی است که به چالش های حقوقی چنین امری در جامعه ما دامن زده است. شما می توانید با خدمات وکیل چک برگشتی تهران به راحتی مشکلات خود را در این زمینه حل کرده و خیال آسوده ای از بابت رسیدن به حق خود داشته باشید.

منبع : وکیل چک

بازدید : 38
دوشنبه 5 مهر 1400 زمان : 21:57

در حال حاضر با تخصصی شدن امر وکالت در صورت بروز مشکل و عدم دسترسی به وکیل پایه یک دادگستری مجرب، می توانید از خدمات گروه وکلای تهران مدافع که با وکلای متخصص در زمینه های گوناگون تجربه دارند ، با شماره وکیل تماس حاصل نمائید.

بدین منظور با تماس شما با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان مشاوره خواهید گرفت. ممکن است این مشاوره حقوقی یا کیفری یا ثبتی و خانواده باشد و میتواند حسب درخواست شما وکیل خانم و آقا باشد. در ادامه شماره تلفن وکیل در زمینه های مختلف را نوشته ایم، با ما همراه باشید

شماره دفتر وکالت
برای تماس شماره تلفن وکیل متخصص هر بخش با تماس گرفتن با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۱۳۱۲ با امکان برقراری تماس جهت مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای پایه یک دادگستری – حقوقی – کیفری – شماره وکیل خانواده – ثبتی و غیره برای شما میسر گشته و می توانید از خدمات مشاوره ای غیر حضوری ما بهره مند شوید، و در صورت تمایل جهت مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی به صورت حضوری از مشاوره با وکیل دادگستری استفاده نمائید.

منبع : شماره وکیل

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 50
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 31
  • بازدید سال : 138
  • بازدید کلی : 7386
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه